top of page

OUR DESIRE

Is to give you healthy food.

The new cactus is the food of the future.

“Orly Cactus” has a research and development unit for food production. The Cactus fruit Used as an additive for nutritional purposes (to lower fat and sugar) to prepared dishes, meat and milk products. The new cactus has an inert taste, and it lends itself to endless diverse flavors. 

WELCOME
TO ORLY
CACTUS FARM

Our Products

Our farm offers a variety if delicious products

based on the fruit of the cactus

bakbuk.jpg

Frozen Red Prickly Pear

100% Freeze-dried

avka.jpg

Red Prickly Pear Powder

100% Freeze-dried

קרחון סברס בודד מתוקן.jpg

Red Prickly Pear Jam

בודד סברס נענע מתוקן 1.jpg

Yellow Prickly Pear Jam

%2525D7%2525A1%2525D7%252597%2525D7%2525

Cactus Sahug

DSC_0513.JPG

Thousands of visitors spend time on the farm each year And enjoy agricultural training, activities, workshopsAnd acquaintance with the desert agriculture of the New World.

VISIT

US

BOOK A TOUR

Leave your details in the form below

We've got your details, we'll get back to you soon

Thanks

CONTACT US

Tzabar Israeli Ltd.
P.O. Box 3166 Dimona, Israel

WhatsApp customer service

+972-58-4818181

info@ocf.co.il

  • Whatsapp
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
צור קשר
להזמנת סיור

VIDEOS

about orly cactus farm
05:01
פסטיבל הסברס של חוות צברי אורלי
05:25

פסטיבל הסברס של חוות צברי אורלי

פסטיבל הצבר התקיים באוגוסט 2013. מסעדת Olive Leaf בשיתוף עם חוות צברי אורלי- החל מה- 1/8/2013 השף צרלי פדידה, ממסעדת Olive Leaf במלון שרתון תל אביב, מצדיע לפרי הכי ישראלי שיש, ויוצא בפסטיבל סברס ייחודי בשיתוף עם חוות 'צברי אורלי' ברמות הנגב , המגלה לנו את נפלאות הגורמה של מנות מסורתית בשילובים מרתקים של פרי הצבר מסעדת השף Olive Leaf שבמלון שרתון תל אביב, חוגגת אתנו את הקיץ בגורמה הכי ישראלי שיש, ויוצאת בפסטיבל סברס החל מראשון באוגוסט 2013, המביא לכם מבחר מנות ספיישל על בסיס הפרי הקוצני, שמקבל על ידי שף הבית - צרלי פדידה, פרשנויות בניחוח המזרח התיכון. כך תוכלו לפתוח את החגיגה עם מרק סברס אדום וצונן המוגש בתוספת סורבה סברס מרענן או גיספצו סברס וסביצ'ה מוסר ים בתוספת כוסברה ופלפלים חריפים, ממשיך לפאי סברס אדום עם קרם שקדים ובצק פריך או ענפי צבר חלוטים ומוקפצים עם ירקות צבעונים לכל אלו ועוד לצד משקאות אקזוטיים של סברס אדום או צהוב עם חלב קוקוס וזנגביל, וקינוח של כנאפה סברס ופיצוחים - מעדן שלא טעמתם כמותו! אוגוסט 2013. מומלץ להזמין מקומות מראש! בין מנות הספיישל בשילוב הצבר יוגשו: פאי סברס אדום עם קרם שקדים ובצק פריך® מרק סברס אדום וצונן בתוספת סורבה סברס מרענן® גיספצ'ו סברס צונן וסביצ'ה ומוסר ים בתוספת כוסברה ופלפלים חריפים ®סברס בתוספת גבינה כחולה ועלי רוקט ®סביצ'ה סברס בתוספת בצל סגול , כוסברה וסברס אדום®ענפי צבר חלוטים ומוקפצים עם ירקות צבעונים ® כנאפה סברס ופיצוחים ® משקאות אקזוטים של סברס אדום/ צהוב עם חלב קוקוס וזנגביל.
Red prickly pear powder
00:55
הסרטונים שלנו
bottom of page